Tessera Logo
  Ελληνικά
  English

Ιστοσελίδα της εταιρίας Controls Βασίλογλου

Η Tessera συνεργάσθηκε με την εταιρία Controls Βασίλογλου για την ανάπτυξη του νέου διαδικτυακού τόπου της. Αντικείμενο της εταιρίας αποτελεί η μελέτη, η κατασκευή, η συντήρηση ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων καθώς και η διανομή ηλεκτρολογικού υλικού σε εργοστάσια, βιομηχανίες και μεγάλα κτίρια.

Μέσα από τις σελίδες του site οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για την εταιρία, τις δραστηριότητές της και τα προϊόντα που διαθέτει. Παράλληλα, πληροφορούνται για τα τελευταία νέα της επιχείρησης και το πελατολόγιό της. Επιπλέον, οι πελάτες της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε έρευνα ικανοποίησης πελατών συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα καθώς και να εκφράσουν κάποιο παράπονο μέσα από το φύλλο παραπόνων που διατίθεται online στην ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την ακόλουθη διεύθυνση: http://controls.gr

 
 
controls_vassiloglou
Website Controls Vassiloglou
controls_vassiloglou
Website Controls Vassiloglou
controls_vassiloglou
Website Controls Vassiloglou

 

 

Ηλεκτρονικό κατάστημα Mantas Service

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Mantas Service σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρία Tessera.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει όλες τις κατηγορίες προϊόντων, που διαθέτει η εταιρία, να δημιουργήσει μία έρευνα για συγκεκριμένα προϊόντα καθώς και να κάνει αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην πώληση ανταλλακτικών (καμπίνες φορτηγών, κιβώτια ταχυτήτων, μηχανές, άξονες, φρένα κλπ) τόσο της εταιρίας SCANIA όσο και άλλων εταιριών του είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την ακόλουθη διεύθυνση: http://mantas-service.com

 

mantas
Mantas Service e-shop
mantas
Mantas Service e-shop
mantas
Mantas Service e-shop

 

 

Δίκτυο ιστοτόπων e-kepa.gr

Η άριστη συνεργασία και η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Κέντρου Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και της εταιρίας μας επισφραγίζεται με την ανάπτυξη τ​ου​ τρίτ​ου​ κατά σειρά ​δικτυακού τόπου​ τα τελευταία 8 χρόνια​.
 
Πρόκειται για το www.e-kepa.gr, το οποίο αποτελεί ένα δίκτυο ιστοτόπων, που υλοποιήθηκε με WordPress Multisite. Ως κεντρική ιστοσελίδα είναι το www.e-kepa.gr και αλληλοσυνδέεται με τους παρακάτω τρεις ιστοτόπους:
  • ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ – Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης – Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (https://kepa-anem.gr),
  • ΚΕΠΑ - Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (https://kepa.e-kepa.gr) και
  • ΑΝΕΜ - Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (https://anem.e-kepa.gr).
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συστήματος αυτού είναι η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών δικτυακών τόπων με μία μόνο εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης WordPress. Τα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης είναι ότι όλοι οι ιστότοποι λειτουργούν αυτόνομα, αλλά παράλληλα μοιράζονται αρχεία, plugins, themes κλπ, με αποτέλεσμα σε κάθε αναβάθμιση ο διαχειριστής να χειρίζεται μία μόνο εγκατάσταση WordPress και όχι ξεχωριστά την κάθε μία, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμο χρόνο.
  
Το δίκτυο ιστοτόπων παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη μη κερδοσκοπική εταιρία ΚΕΠΑ και τις δράσεις της, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό του δικτυακού τόπου για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την ακόλουθη διεύθυνση: http://e-kepa.gr

 
e-kepa
Ιστοσελίδα e-kepa.gr
e-kepa
Ιστοσελίδα e-kepa.gr
e-kepa
Ιστοσελίδα e-kepa.gr

 

 

Ιστοσελίδα ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ, η οποία ασχολείται με την παραγωγή ηλεκτρικών θερμοσίφωνων, ηλεκτρομπόϊλερ, ηλιακών θερμοσίφωνων και ηλιακών συλλεκτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μέσα από την ιστοσελίδα έχουν τη δυνατότητα να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αυτά διαθέτουν (βάρος, διαστάσεις, μοντέλα κλπ), να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν και να ενημερωθούν για άλλα σχετικά προϊόντα. Το εταιρικό προφίλ, χρήσιμα άρθρα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της επιχείρησης καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από εγκατεστημένα προϊόντα αλλά και από την παρουσία της επιχείρησης σε εμπορικές εκθέσεις ολοκληρώνουν την ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την ακόλουθη διεύθυνση: e-kyriazis.gr

 
kyriazis
Ιστοσελίδα ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ
kyriazis
Ιστοσελίδα ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ
kyriazis
Ιστοσελίδα ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ

 

 

Νέα ιστοσελίδα για τη Medmelon

Για την ανανέωση της ιστοσελίδας της η εταιρία Medmelon συνεργάσθηκε για ακόμη μία φορά με την Tessera.

Ο νέος ιστότοπος χαρακτηρίζεται από ευχρηστία, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική. Πλούσιο φωτογραφικό και ενημερωτικό υλικό ενισχύει την εμπειρία του επισκέπτη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για την εταιρία και τα προϊόντα της, τα οποία έχουν κατηγοριοποιηθεί ανά είδος (αντιοξειδωτικά, ειδικά συμπληρώματα, προβιοτικά κλπ) προς διευκόλυνσή του. Επίσης ο ενδιαφερόμενος θα βρει χρήσιμες συμβουλές, πρωτότυπες συνταγές, νέα και άρθρα σχετικά με τα φυσικά προϊόντα που διαθέτει η εταιρία, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται και τα σημεία πώλησης των προϊόντων.   

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα: http://www.medmelon.gr

 
medmelon
Ιστοσελίδα Medmelon
medmelon
Ιστοσελίδα Medmelon
medmelon
Ιστοσελίδα Medmelon
medmelon
Ιστοσελίδα Medmelon

 

Ηλεκτρονικό κατάστημα του NOESIS

Hλεκτρονικό κατάστημα απέκτησε το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noesis με τη συνδρομή της Tessera.  

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τα προϊόντα του e-shop (είδη γραφείου, ένδυσης, ηλεκτρονικά, gadgets, παιχνίδια) και να υποβάλει την παραγγελία του επιλέγοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του είδους (π.χ. ηλικία και χρώμα για προϊόντα ένδυσης, αριθμό τεμαχίων), μέσα από ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον.

Η ιστοσελίδα παρέχει λεπτομερή περιγραφή των προϊόντων και φωτογραφίες για την πληρέστερη ενημέρωση του ενδιαφερομένου. Η παραγγελία ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση της απαιτούμενης φόρμας παραγγελίας και με την πληρωμή των επιλεγμένων προϊόντων (μέσω αντικαταβολής, τραπεζικής μεταφοράς ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας), ενώ ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: https://noesis-shop.gr

 

noesis
E-shop Noesis
noesis
E-shop Noesis
noesis
E-shop Noesis
noesis
E-shop Noesis

 

 

Website της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Διεύθυνση Τουρισμού εμπιστεύθηκε στην Tessera το καινούργιο verymacedonia.gr. Μέσα από την ιστοσελίδα οι επισκέπτες θα βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τους νομούς της Περιφέρειας και για σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, τα οποία εμφανίζονται κατηγοριοποιημένα ανά θεματική ενότητα (πολιτισμός, παραλίες, αθλητισμός, πόλεις κά). Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει ένα σημείο ενδιαφέροντος γράφοντας την ονομασία του και να δει έναν πλήρη κατάλογο με παρουσίαση τουριστικών σημείων με αλφαβητική σειρά.

Η ιστοσελίδα διαθέτει σύστημα διαδρομών (routes), όπου προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων διαδρομών είτε σε επίπεδο νομού είτε σε επίπεδο περιφέρειας. Οι διαδρομές αφορούν μία περιοχή, η οποία εμφανίζεται στον χάρτη. Ο χρήστης επιλέγοντας την ακτίνα ενδιαφέροντος σε σχέση με τη διαδρομή ανακαλύπτει οτιδήποτε υπάρχει σε αυτή την ακτίνα.

Νέα, προωθητικό υλικό, πλούσιο φωτογραφικό και πολυμεσικό υλικό, special events παρουσιάζονται στον επισκέπτη της σελίδας μέσα σε ένα περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από ευχρηστία και υψηλή αισθητική. Η ιστοσελίδα έχει σχεδιασθεί με κύριο γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία του επισκέπτη, ενώ έχουν ληφθεί υπόψιν οι κανόνες για δυναμικά προσαρμοσμένο σχεδιασμό (responsive design) για την ορθή λειτουργία της σελίδας σε κινητά τηλέφωνα, tablets και η/υ.

Το σύστημα υποστηρίζει ημερολόγιο εκδηλώσεων, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και να αναζητούν παλαιότερες βάσει κριτηρίων (ημερομηνία, τίτλο εκδήλωσης κλπ).

Ο ιστότοπος διαθέτει μηχανή αναζήτησης, ώστε να διευκολύνει τον επισκέπτη να βρει την πληροφορία που αναζητά εύκολα και γρήγορα, xάρτη (site map), για να πλοηγηθεί ευκολότερα στις σελίδες, σύνδεση με σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων προωθητικού υλικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τη διεύθυνση www.verymacedonia.gr

 

 
very_macedonia
Ιστοσελίδα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
very_macedonia
Ιστοσελίδα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
very_macedonia
Ιστοσελίδα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
 
very_macedonia
Ιστοσελίδα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
very_macedonia
Ιστοσελίδα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 

 

Διεθνής ιστοσελίδα για τη ΜΕΒΓΑΛ

Η εξαιρετική και μακρόχρονη συνεργασία της εταιρίας Tessera με τη ΜΕΒΓΑΛ οδήγησε στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση μίας ακόμη ιστοσελίδας για τη διεθνή παρουσίαση της γαλακτοβιομηχανίας.

Πέρα από πληροφορίες για την ίδια την εταιρία, τη φιλοσοφία, τις διακρίσεις και τα νέα της, οι ενδιαφερόμενοι θα πληροφορηθούν για τα προϊόντα που εξάγει η ΜΕΒΓΑΛ και συγκεκριμένα για τα χαρακτηριστικά τους (περιγραφή, διαθέσιμες συσκευασίες, βάρος, διατροφικές πληροφορίες κλπ).

Τέλος οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις χώρες που δραστηριοποιείται (36 χώρες παγκοσμίως), να βρουν συνταγές με προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ, να συνδεθούν με ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google+ κλπ), καθώς και να έρθουν σε επαφή με την εταιρία συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που παρέχεται.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τη διεύθυνση: http://international.mevgal.gr

 

mevgal_international 
Ιστοσελίδα ΜΕΒΓΑΛ
mevgal_international
Ιστοσελίδα ΜΕΒΓΑΛ

 

 

Νέα ιστοσελίδα για τα ΟΖΖΕ

Για τη διαδικτυακή παρουσίαση των προϊόντων της η εταιρία ΟΖΖΕ συνεργάσθηκε με την Tessera. Μέσα από ένα λειτουργικό και εύχρηστο περιβάλλον ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τις κατηγορίες προϊόντων της επιχείρησης (κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια, ρολόγια, σκουλαρίκια κλπ), να επιλέξει μία συγκεκριμένη κατηγορία και με βάση προκαθορισμένα φίλτρα να πληροφορηθεί περαιτέρω για το είδος που επιθυμεί (π.χ. ανάλογα την τιμή του προϊόντος, τη δημοφιλία κλπ). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να εγγραφεί στην ιστοσελίδα και να ενημερωθεί για τις τιμές χονδρικής των προϊόντων καθώς και να προβεί σε παραγγελία χονδρικής.

Από την πλευρά του διαχειριστή, προσφέρεται ένα φιλικό περιβάλλον, από το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει τις παραγγελίες, την αποθήκη, τα στοιχεία των εγγεγραμμένων χρηστών και τη λίστα επιθυμιών των πελατών.   

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τη διεύθυνση: http://ozze.gr

 

ozze
Ιστοσελίδα OZZE κοσμήματα
ozze
Ιστοσελίδα OZZE κοσμήματα
ozze
Ιστοσελίδα OZZE κοσμήματα

 

 

Νέο e-shop για το kathreptes.gr

Ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα καθρεπτών σχεδίασε και υλοποίησε η Tessera.

Μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τις κατηγορίες προϊόντων (διακοσμητικοί καθρέπτες, παιδικοί, καθρέπτες μπάνιου, διακοσμητικά Fusing) και να αναζητήσει το προϊόν που επιθυμεί βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως την τιμή, την ονομασία του προϊόντος, τη δημοτικότητα κλπ.

Για κάθε προϊόν παρέχεται περιγραφή (διαστάσεις, τρόπος στήριξης, τιμή κλπ) και λοιπές πληροφορίες που ολοκληρώνουν την παρουσίασή του. Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα σε επιμέρους προϊόντα να προσδιορίσει τη διάσταση ή/και το χρώμα που επιθυμεί, να επιλέξει αν προτιμάει το προϊόν που αγοράζει να είναι σε συσκευασία δώρου και να προχωρήσει την παραγγελία του συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία χρέωσης. Με αυτόν τον τρόπο, η παραγγελία πλήρως εξατομικευμένη στις απαιτήσεις του πελάτη ολοκληρώνεται με απλά και εύκολα βήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τη διεύθυνση: http://kathreftes.gr

 

 
kathreptes
Ιστοσελίδα kathreptes.gr
kathreptes
Ιστοσελίδα kathreptes.gr
kouloukouris
Ιστοσελίδα kathreptes.gr
kouloukouris
Ιστοσελίδα kathreptes.gr

 

 

First Previous  Εμφάνισε 1 από 13 σελίδες   Next Last
επιστροφή
 

 

 

 

Find us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Google+ Subscribe on Youtube