Φέτος...πάμε ΔΕΘ!
Tessera Logo
  Ελληνικά
  English

Φέτος...πάμε ΔΕΘ! : 03/09/2015

Φέτος...πάμε ΔΕΘ!

Η Τessera θα συμμετάσχει στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015. Με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι σάς περιμένουμε όλους στο περίπτερο 10, stand 16, για να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο της τεχνολογίας μέσα από καινοτόμες εφαρμογές και πρωτοποριακές λύσεις για επαγγελματίες αλλά και απλούς χρήστες smartphone και tablet.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε την εύχρηστη εφαρμογή 'Energy Audit', η οποία είναι ιδανική για την ενεργειακή επιθεώρηση των κατοικιών. Η εν λόγω εφαρμογή, στην 'Home edition', κατατάσσει την κατοικία σε μία από τις διεθνώς αναγνωρισμένες ενεργειακές κατηγορίες, προτείνει λύσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας, ενώ παράλληλα διαθέτει μία λίστα μηχανικών για την περαιτέρω διευκόλυνση του χρήστη.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη εφαρμογή διατίθεται και σε 'Pro edition',  απευθυνόμενη σε Ενεργειακούς Επιθεωρητές, οι οποίοι διενεργούν ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων. Αποτελεί τη μοναδική εφαρμογή της αγοράς, η οποία διαθέτει ως κύρια χαρακτηριστικά την εύκολη καταγραφή επιτόπου των στοιχείων του ακινήτου, την άμεση μεταφορά δεδομένων στο λογισμικό ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ καθώς και την αποθήκευση των δεδομένων για περαιτέρω επεξεργασία και εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.  

 

Ώρες έκθεσης:

Δευτέρα - Παρασκευή:  16.00 – 22.00

Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 22.00

 

 

 

 

 

Φέτος...πάμε ΔΕΘ!
επιστροφή
 

 

 

 

Find us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Google+ Subscribe on Youtube