Η Tessera στη Detrop Boutique με… ‘εκλεκτές’ εφαρμογές
Tessera Logo
  Ελληνικά
  English

Η Tessera στη Detrop Boutique με… ‘εκλεκτές’ εφαρμογές : 17/02/2016

Η Tessera στη Detrop Boutique με… ‘εκλεκτές’ εφαρμογές

Η Τessera θα συμμετάσχει στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας ‘DETROP BOUTIQUE’ & ‘7η ARTOZYMA’ (http://detropboutique.helexpo.gr), που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του κλάδου της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής για ενίσχυση της εξωστρέφεια, της καινοτομία και της ανταγωνιστικότητα η εταιρία Tessera με πολύ ενθουσιασμό σας περιμένει στο περίπτερο 9, stand 27, για να σας ενημερώσει σχετικά με καινοτόμες εφαρμογές και εργαλεία για επαγγελματίες και απλούς χρήστες smartphones και tablets.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε την πρωτοποριακή εφαρμογή ιχνηλασιμότητας και διαχείρισης ποιότητας 'ΤΑQ', ένα ιδιωτικό πρωτόκολλο ασφάλειας, που ελέγχει όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των τροφίμων, της διακίνησής τους και της τοποθέτησής τους στο σημείο πώλησης. Σκανάροντας με το κινητό ή το tablet το QR-CODE, που θα φέρει το τρόφιμο, ο τελικός χρήστης θα λαμβάνει πολύτιμες πληροφορίες για το τελικό προϊόν και για όλη τη διαδικασία παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσής του και θα νιώθει ασφαλής και σίγουρος για το τι καταναλώνει.

Αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, που ασχολούνται με τον κλάδο των τροφίμων και την αύξηση της  προστιθέμενης αξίας των προϊόντων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή θα βρείτε στη διεύθυνση: www.tessera.gr/TAQ

 

Ώρες έκθεσης:

Παρασκευή-Κυριακή: 10.00-20.00

Δευτέρα: 10.00-18.00

 

Το έργο χρηματοδοτείται από τον accelerator Fractals (Future Internet Enabled Agricultural Applications, FP7 project No. 632874), στο πλαίσιο χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

European CommisionFractalsFiware Accelerate
Η Tessera στη Detrop Boutique με… ‘εκλεκτές’ εφαρμογές
Η Tessera στη Detrop Boutique με… ‘εκλεκτές’ εφαρμογές
Η Tessera στη Detrop Boutique με… ‘εκλεκτές’ εφαρμογές
επιστροφή
 

 

 

 

Find us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Google+ Subscribe on Youtube